Selecteer een pagina

.

Meedoen

Wil je meedoen met het bouwen van ons feest? Wat fijn!

FLYERS UITDELEN?
Daar zijn we blij mee. Hier kun je je adres doorgeven en we sturen een stapeltje naar je op!

VRIJWILLIGERS
Dit jaar is het thema HIPPIE. We hebben je vooral nodig op 15 en 16 september. We staan te springen om mensen die op het festival zelf vrijwilliger willen zijn maar ook om mensen die willen opbouwen en mensen die na afloop vol energie de boel (liefdevol) afbreken. Je krijgt als vrijwilliger een heerlijke lunch en je mag je gezin meenemen naar het festival!

Wil je meehelpen om van het festival een succes te maken? Op de dag zelf achter de kassa of bar, bij een activiteit, met het bouwen en sjouwen of van tevoren in de opbouw? Vinden we gezellig! Meld je meteen aan.

Verkoop jij biologische producten (spullen of eten) die goed aansluiten bij de visie van Kiind?

MARKT
Zowel duurzame producten voor kinderen als voor ouders (ook wel ‘mensen’ genoemd) zijn welkom! We willen weer een lekker gevarieerd aanbod. Leuk voor de bezoekers en dus ook voor jou. Daarom vragen we je in het formulier op welke 1 tot 3 merken jij de focus wilt leggen. Schrijf je in via het formulier.

CATERING
Maak jij goddelijk voer dat ook nog eens biologisch en gezond is? Meld je dan aan met je foodtruck! Het thema is dit jaar hippie, dus trucks met een bijpassende uitstraling krijgen voorrang.
Schrijf je in via het formulier.

ACTIVITEITEN/WORKSHOPS/LEZINGEN
Leuk dat je wilt deelnemen aan het festival op 16 september 2017. Dit jaar is het thema HIPPIE! Heb je meerdere snode plannetjes? Om het allemaal zo overzichtelijk mogelijk te houden vragen we je voor iedere activiteit een eigen formulier in te vullen.